Home Social Elevii întră în vacanţa intersemestrială. Vezi când se întorc la şcoală şi ce-i aşteaptă în semestrul II

Elevii întră în vacanţa intersemestrială. Vezi când se întorc la şcoală şi ce-i aşteaptă în semestrul II

2 min read
0
0
432

Elevii vor intra, începând de vineri, 31 ianuarie, în vacanța intersemestrială de o săptămână. Copiii se vor întoarce la cursuri luni, 9 februarie, când va începe cel de-al doilea semestru al anului şcolar 2014-2015.
Elevii ciclului primar şi gimnazial intră, de vineri, în vacanţa intersemestrială. Se termină primul semestru al anului şcolar şi elevii stau acasă de sâmbătă, 31 ianuarie, până duminică, 8 februarie.

După o săptămână de odihnă, semestrul al II-lea începe în forţă pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, pe care îi aşteaptă simulările pentru Evaluarea Naţională şi Examenul de Bacalaureat.
Cursurile semestrului al doilea vor începe pe 9 februarie și se vor încheia pe 10 aprilie, iar vacanța de primăvară este cuprinsă între 11 aprilie și 19 aprilie, urmând ca elevii să se întoarcă la cursuri pe 20 aprilie, până pe 19 iunie, informează Agerpres.

Săptămâna 6-10 aprilie, din semestrul al doilea, este dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului numit “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, având un orar specific.

Tezele din semestrul al II-lea se vor susține de regulă, până la data de 22 mai.

Ministerul Educației și Cercetării Științifice a stabilit ca simulările examenelor naționale din anul școlar 2014-2015 să se desfășoare în zilele de 23, 24 și 25 februarie — Evaluarea Națională, pentru elevii clasei a VIII-a, respectiv 2, 3, 4 și 6 martie — Bacalaureat, pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a.

Este al doilea an când Ministerul Educaţiei organizează simulările naţionale.

Load More Related Articles
Load More By mirela
Load More In Social

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Cod galben de ploi, ninsori şi vânt în nordul județului Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 18 judeţe din jumătatea de vest a ţări…